POSLEDNÍ DOBOU ČASTO…

POSLEDNÍ DOBOU ČASTO…

Navštěvuji cizí domy
"Byty, které jsme navštívili jen několikrát." (L. Rymeš)
Nechávám se vozit cizími auty
"Vlaky směřující kamkoliv." (L. Rymeš)
Rozlouskávám skořápky cizích těl
a degustuji jádra duší –
"Z různých jmen jsou utkány mé teskné touhy." (L. Rymeš)

Poslední dobou často snídám či večeřím
s pečivem nejrůznější nové pomazánky
(poznávám…jakou kdo dovede)
"Dnes se oběsím po dobrém obědě." (L. Rymeš)
Autor Andrea Vatulíková, 31.03.2008
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

degustace.. stejně pořád lítám jak bez duše

31.03.2008 12:31:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí