I´m happy....

I´m happy....

Anotace: Prostě další moje blbost...snad jste ode mne nečekali něco víc?

,,Sorry baby" zní písnička v radiu,
myšlenky lítaj po pokoji.
Slzy ukrytý pod polštářem,
čekají na svojí noc.

Rty horký,
blíží se k zrcadlu.
Nápis CRAZY směje se na mě,
hm fakt vystihující.

Mlátím do zdi,
a přitom řvu jako lev.
Nestíhám myslet,
na dveře klepou sousedi.

Koukám do lednice,
a vytahuji rum.
Čichám k němu,
a běžím na záchod.

Zvracím,
svoje myšlenky.
Beru si prášky,
aspoň miliardu.

Usmívám se,
a představuji si, že jsou to lentilky.
Prostě magor,
sorry baby.

Hážu je do kouta,
nechci skončit takhle.
Beru si žiletku,
a pozorně se na ni dívám.

Pak si holím nohy,
bylo už na čase.
Zkouším hledat lano,
ale nedaří se mi to.

Házím na to kopr,
a beru si Starku.
Zapálím si,
sousedi civí a drbou.

,,Don´t worry be happy"
no jasně jsem happy.
Totálně happy se slzami na krajíčku.
Autor whiolet, 31.03.2008
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: klaris.mertlice, Psavec, Bíša, Nút
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je díkes čekala jsem vlastně jsem nečekala nic

01.04.2008 14:40:00 | whiolet

Ta poslední část mluví za vše...fajne

31.03.2008 18:36:00 | klaris.mertlice

jůůů ta je :o)

31.03.2008 16:30:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí