Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Tam kde už není naděje je Beznaděj, škaredá vesnice v neznámem světě, však jednou dostihne tě ... Naděje je zas v světě jiném a co je mezi?

Probudil jsem se do Beznaděje
a nemohu jít večer spát,
kam ten dnešní svět jen spěje,
sebe či peníze má každý rád.

Tak bloudím sám tu Beznadějí,
nikdo nechce na pomoc ruku dát,
všichni se mi pouze smějí,
prý jsem jen hlupák, co má rád.

Rád nelze míti v Beznaději,
s city si tady musím hrát,
jsem jako oni, sám se směji,
naděje vlastní krutý kat!

Už nidky nebudu tak klidně spát,
jako kdysi v Naději jsem spával,
však stále cenu bude mít se prát
o vše o co jsem s Beznadějí hrával!

Mezi těmi dvěma světy most,
je možná trouchnivý a vratký,
jiný by toho měl snad dost.
Já vím, že vede cesta zpátky!
Autor Obyčejný básník, 31.03.2008
Přečteno 277x
Tipy 10
Poslední tipující: igniss, Princezna.Smutněnka, Psavec, jedam, Maura, Nút, kulishak
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..most zpět?-ten už není-rozbouřenou řeku musíš přeplavat..

30.05.2008 20:34:00 | igniss

jo líbí se mi moc .o)

31.03.2008 17:14:00 | Nút

dlouhá tak akorát, chytrá a rýmy ji vůbec nesvazujou, to já rád:-) povedla se ti

31.03.2008 17:12:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí