maličkosti....

maličkosti....

Anotace: stačí tak málo

Každý jsme jiný, ale tolik nás spojuje...
Tedy, mylsela jsem.
Že prý zůstane to stejný, uvidíš.
Aha, to tedy koukám.
Tudun, tudun. volané číslo zrušené...
Když vytáčela jsem ho poprvé, dýchala jsem vzrušeně.
Stačila maličkost, maličkost pouhá.
Jako mraky po deši rozplynula se touha.
Maličkost, stříbrná se po čase ztratila.
Maličkost, která mě do reality vrátila.
Díky ní se zase směju, tedy jen těm veselým věcem.
Maličkost zachránila to co nejde lečít časem.
Tedy, doufám
Autor klariseeek, 31.03.2008
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: come-past
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta báeň mi přijde jako sinusoida...houpá se od banálních frází k zajímavým obrazům.

31.03.2008 19:09:00 | CorrimsonTom

Týká se to nás všech...
A je škoda, že někdy touha postupně začna mizet:(

31.03.2008 18:44:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí