Idiotův stesk

Idiotův stesk

Anotace: a nečum

Ze severu na jih,
z pouště na sibiř,
nemáš naděj na lásku,
tak se s tim halt hochu smiř.
Tak mi to řekl osud.
Jsem v pastičce myš,
bez šance na nápravu,
jak hlupák pořád ztrácím hlavu.
Z východu na západ,
z číny do špaňel,
hochu si pro všechny jen vyvrhel.
Řekl milý drahý osud.
Střelte mne do hlavy,
ať se již netrápím,
střelte mě do hlavy,
udělete tím dobrý čín.
Přes půlku světa,
kéž je po mě veta.
Bez lásky nežít,
končím tím...

teď.
Autor Johny Styx, 31.03.2008
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Neexistujíc a její ruce od krve
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí