Bolest

Bolest

Anotace: ...zpověď?

Proč já tady jsem?!
Tady jsem??!
Tady jsem???!

Jsem
nehet vrytý do kůže,
jsem
ostrá jak trn od růže!

Proč já tady jsem?!
Tady jsem??!
Tady jsem???!

Jsem
hnis tekoucí z rány,
jsem
jak postřelené vrány!

Proč já tady jsem?!
Tady jsem??!
Tady jsem???!

Jsem
jizva dvakrát zašitá,
jsem
krev zbytečně prolitá!

A tak tady jsem!
Tady jsem!!
Tady jsem!!!

A když mě zahubíte,
stejně se vrátím zpátky-
nikdy se nezbavíte
bolesti mezi řádky!
Autor brko, 31.03.2008
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: J.U. Ray
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí