Podzimní

Podzimní

Anotace: ...

Mraky se táhnou po obloze
jako karavana
Tak líně, šťastně a tak blaze
asi ztratila se rána

Ráná teplá, dlouhá
zářivá
Slunce jak žena nevraživá
studená zaživa

Teď časné hodiny
tak chladné
Otcové, co opouštějí rodiny
tak snadné

Sluneční svit dopadající
na rudé listy
Lidé nudní chodí po ulicích, vypdající
jak mramorové bisty

Při závanu větru jak déšť barevné listí
pokryje celé chodníky
Strom je lehce upustí
jako pouhé příživníky

Mokré perly spadají
na trávu
Nebe pláče, po krůpějích
pro slávu
Autor Autumn leaf, 31.03.2008
Přečteno 225x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí