Železný obr

Železný obr

Anotace: O továrně na mrtvoly..

Železný obr zaskřípe brzdami
na kolejích, které nikam nevedou.
Vystoupí děti se svými matkami,
netušíc, kam démoni je odvedou.

Stovky těl s okovy na nohou,
plouží se v řadě k chrámu smrti.
Jejich oči dál už plakat nemohou,
rodiče konejší své malé děti:

"Neboj se dceruško, vše bude v pořádku,
už brzy k nám přijde věčný ráj."
Nad hlavou vnímají srovnaný do řádku
děsivý nápis "arbeit macht frei".
Autor Arakkis, 01.04.2008
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: LisSe, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stovky těl s okovy na nohou,
plouží se v řadě k chrámu smrti.

....je...strašně moc zajímavá,-mrazivá-

01.06.2008 19:41:00 | LisSe

až mě mrazí...

29.05.2008 21:06:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí