Někdy chci být..

Někdy chci být..

Anotace: :)

Někdy...

Chci být volná jako pták,
letící nekonečnou oblohou,
vysoko jako on,
lidé za ním nemohou.

Chci být pod zemí jako žížala,
nikdo ji neruší.
A kapky deště padající na květinu,
která uvadá.
Čím chci být,to nikdo netuší.

Chci být krásná jako kapka rosy,
nebo malý jetelíček pro štěstí,
čtyřlístek,co v kapse se nosí
a kouzelný polibek v dešti.
A smutnou slzou na tváři?Díky,to nechci!

Někdy mám chuť být kamínkem,
který splní každé přání.
A nebo rudou růží,
která vyjádří svou lásku
a všechno je teď na ní.
Autor Gagulii, 16.07.2005
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jsem se taky mrkla jak píšeš ty:) Zdravím tě spolu se svým králíčkem Micinem:) No..musím poznamenat, že jsi dobrá:)

08.11.2005 10:08:00 | gaginas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí