Ráno.......

Ráno.......

Anotace: ...psala jsem to ve 4 ráno tak se nedivte pokud to nebude nic moc:)

Mraky oblohou plují,
slunce už se chystá vstát,
ptáčci štěbetají píseň ranní,
doufám,ře se ti krásný sen zdá.
S hlavou na polštáři,
deka kus tvého těla zakrývá,
vrtíš se vrtíš,
pohodlí si vychutnáváš.
Doufám,že až do postýlky zalehnu,
hlavu složím na polštář,
doufám aspon maličko,
že překrásný sen se mi bude o TOBĚ zdát.
A i když to už víš
stejně ti to musím říct,
to velké tajemství mé
co už každý zná,
"Miluji Tě Broučku Můj Milovaný!!!"
Autor Pájík, 16.07.2005
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí