Žijte!

Žijte!

Anotace: Když se den povede...

Po dnešní námaze mám býti unavená
a přitom cítím se jak znovu narozená.
Vůbec nevím, co se to stalo,
přišlo to, ani se nezeptalo.

Celou mě zalily pocity štěstí,
úsměv mi rozbije jen rána pěstí.
Očička radostí jeskřivě svítí
a ve všem vidím krásu jak v kvítí.

Nejradši hlasitě písně bych zpívala,
na lidi okolo hravě se dívala.
Ale je noc a já slušná jsem dívka,
a tak jen ležím a píšu ta slůvka.

Na závěr, přátelé, zbývá jen říci:
Chutnejte života po plných lžících.
A mezi lidi pouštějte veselí,
ať smutek vymizí z našeho okolí.
Autor Kyselinka, 16.07.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí