Nejtemnější sen

Nejtemnější sen

Anotace: Smutná ze vzpomínek....

Temnou nocí nesl se její křik mrazivý,
prázdno, štěkot psů jen jeho pohled hrozivý.
Křičela ze všech sil, brečela, prosila,
potrhal úplně všechno co v sobě nosila.
Potrhal jí duši i tělo,
řvala, že nechce aby na ni jiné chlapské ještě smělo.
Pak už jen ležela na pokraji smrti,
dochází vzduch, všechno černá – on ji škrtí.
Nahá ležela v trávě, slyšela jen štěkot psů,
strašná bolest, hrůza jak z nejtemnějších snů.
On ležel vedle ní, prosil a brečel,
nevnímal okolí, řval a křičel.
Nevnímala nic, jen tu strašnou bolest,
najít někoho kdo může ji domů odvést.
Volal jí nechtěla slyšet jeho hlas,
přetrhl se ve chvíli jejich soužití vlas.
Autor Linuxa, 03.04.2008
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí