Rozhodnutí...

Rozhodnutí...

Anotace: ***Nightwish - Creek Mary's Blood***

Krokem loudavým zdolává horskou stezku
vrásky ve tváři, prach na šatu
obloha s červánky po rozbřesku
marně ho vyzývá k návratu...

Starý indián zdolává pouť poslední
vrásky ve tváři, v srdci let šedesát
a než se rozední den nevšední
...jen skály viděly jeho volný pád...

Letěl k lepšímu životu...
Autor puostě Uadek, 03.04.2008
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká(=

12.04.2008 01:01:00 | Yithula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí