Poprvé a naposled

Poprvé a naposled

Anotace: Zakázané ovoce chutná nejlépe a někdy nás může přivést do záhuby...

POPRVÉ.... A NAPOSLED

Všechno je skvělý,cítím se šťastná,

první zkušenost je vždycky krásná.

Jsem pánem svýho života,čas umím zastavit,

jsem v tom až po uši,nedokážu se tomu postavit.

Cítím se lehká,lehčí než vánek,

možná mě čeká už jen věčný spánek.Trochu jsem přebrala,teď už to vím,

měla jsem si uvědomit,co nemůžu a co smím.

Ale teď už na všechno pozdě je,

nezbyla mi skoro žádná naděje.

Jehlu si pomalu přikládám k paži,

nevím,o co se všichni kolem mě snaží.

Chtějí mi pomoct,dostat mě z toho

i slz už pro mě padalo mnoho.

A čí je to vina?Kdo za to může?

Kdybych mohla,stáhnu ho za živa z kůže.

To on mě stáhl na dno a hodil na mě tu prázdnotu,

teď už jen matná vzpomínka a injekční stříkačka po mě zbyly tu.

Já už se nevrátím,už nikdy víc,

vybrala jsem si cestu a vydala se tak jisté smrti vstříc...
Autor Yithula, 04.04.2008
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zkusit se má prej všechno, ale jenom zkusit a zhodnotit.

04.04.2008 11:41:00 | cevert

Těžké dílko, plné jistých emocí a citů ... Nevím, co k temu napsat, mám tak trochu smíšené pocity.

04.04.2008 06:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí