Kamarád

Kamarád

Anotace: To co sem cítila po slivestru 2007/2008

Byl jsi jen kamarád,
začal´s mě milovat.
Však nevíš co se ve mě děje,
na nás dva se láska neusměje.
já už totiž nedokážu milovat,
teď už dokážu jen se slzama vzpomínat.
Vzpomínat na toho,
kdo mi vzal smích,
vzpomínat na toho,
bez kterýho už nechci žít.
Sned jednou pochopíš,
že jsi jen kamarád,
snad taky pochcopíš,
že přání se maj respektovat.
Autor Janulety, 04.04.2008
Přečteno 206x
Tipy 2
Poslední tipující: Janetee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí