Den

Den

Anotace: 22. 3. 2008

Dnes má být šťastný den
já ale už dávno nežiju svůj sen
jak přežít mám oslavy den
když nezvládám ani obyčejný jen.

Ptám se, proč se to stalo zrovna mě
přijít o to co byl můj sen
proč zrovna mě, proč zrovna mě
říkám před spaním každý den
však mlčící odpověd slyším jen.

Proč v nejtěžších dnech
když nestačil mi dech
přišel osud a neslyšel
jak říkám: Aspoň něco mi nech.

A tak tu sedím
jen já a láska
v tento den narozenin
pomůže jen přetvářka.

A kdo někdy poznal
co je přátelství
to pravé, čisté, jak ze starých knih
chápe, že rozpouštím se jak bílý sníh...

Tak zase modlím se
modlím se tiše
aby můj zachránce brzo už přišel...
Autor PPetrushka, 04.04.2008
Přečteno 193x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, čertíček, toužím.jít.dál, cevert
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se modlím za Tě, ať přijde ten Tvůj zachránce :)

24.04.2008 15:17:00 | toužím.jít.dál

Tak já s tebou, jo? 1*

04.04.2008 13:21:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí