Hřích

Hřích

Anotace: ...

Na rtech jed
a v očích zlobu
na rukách led
a v srdci touhu
píšeš svou spověď
černou tuší
bez písmen a řádků
na bílou kůži

Na křídlech ptáků
letím k tobě
v černém saku
ležíš v hrobě
kamenný kříž
hruď ti svírá
Co byl tvůj hřích?
... slepá víra ..
Autor Sarah, 16.07.2005
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí