žiju a život nevnímám...

žiju a život nevnímám...

Anotace: ...

Žiju,
a život nevnímám.
Pláču
a slzy držím dál.
Držím,
nikdy tě nepustím.
Věřím,
že nezemřu s ním.
Běžím
a vánek zavane.
Letím
a vítr táhne mne.
Padám,
mne nikdo nechytí.
Doufám,
že peklo není zlý.
Topím
svůj život ohnivý.
Ničím,
co nikdo nevidí.
Nedýchám,
myslím na tebe.
Stoupám
přímo do nebe.
Křičím,
ať mě Bůh nesere!
Padám,
a potom směji se.
Láká
mě peklo nejvíce.
Hořím
a tělo vzpouzí se.
Otevřu oči
a ďábel klaní se!
Autor Ledová víla, 04.04.2008
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Němý čtenář, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí