Láska

Láska

Anotace: ...

Láska
Milovala jsem tě nejvíc,
milovala jsem tě moc,
tak proč si ted sundavám střevíc,
a čekám až bude ta šerá noc ?

Já chtěla bych tě mít blízko sebe,
tak proč mi to osud dovolit nechce?

Myslím,že proto,že jsi starší,
to bude tím,
chtěla jsem chodit na procházky delší,
teď už to vím ... :-(
Autor Markéétka, 04.04.2008
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí