:-)

:-)

Anotace: ...

Ty jsi muj sen,ty jsi mé štěstí,
zkrátka jsi ta nejlepší.
Jsi ta,kterou mám tak ráda,
prostě ta nejlepší kamarádka.
Svěřit se ti mužu se vším,
ach, tolik ti tak věřím.
Chodím s tebou ven a je mi veselo,
Prostě jsi super,to je všechno :-)))
Autor Markéétka, 04.04.2008
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí