Příííítel

Příííítel

Anotace: Jen tak..

Nejsi jen můj sen,
jsi pro mě člověk ten,
co umí moje srdce chápat,
co pomáhá mi v životě dál tápat.

Zůstaň a nechoď pryč,
od svého srdce dám ti klíč,
jsi můj přítel a ty to víš.

Jsem tvá loď a ty můj přístav,
v mém srdci je tak moc místa,
a ty tam máš to své,
které už je navždy tvé.

Přítel,přítel,
člověk co umí mít rád,
přítel,přítel,
i v nouzi při me bude stát.
Autor Štěpulínka, 05.04.2008
Přečteno 597x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

přátelství je ze skla...

06.04.2008 18:09:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí