topánky

topánky

Anotace: ...fialové

Ukradli mi topánky
So zelenými šnúrkami,
Keď sedela som opitá
V ďalekom bare,
Kde polnočná električka
Želala sladké sny.

Ukradli mi topánočky,
Keď opila som sa
Vlastnými hriechmi,
Keď popíjala som
Z bielej čaše
Vlastnú trpkosť slov.

Vráťte mi topánky,
Boso nemožno ísť,
A ako mám, prosím, odísť,
Bez tých dvoch?
Autor adida, 05.04.2008
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: Franti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uzasne.

06.04.2008 10:14:00 | Franti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí