Na dlani

Na dlani

Anotace: ...letmá sobotní improvizace na téma lidských snů :o)

Nastav svojí dlaň, pro špetku upřímnosti,
už vidíš jak hoří květy kopretin,
jak pomalu mizí tvůj stín,
ve chvíli vepsanou do věčnosti.

Nastav svojí dlaň, pro peříčko radosti,
už cítíš, jak z nebe hvězdy prší,
s hlavou sklopenou na návrší,
se srdcem otevřeným hřejivé lidskosti.

Zavři svojí dlaň, se střípkem tajného přání,
už slyšíš, jak zpívají koruny stromů,
na cestách křížem svět pokaždé trefí domů,
tvé sny skrze noc až ku svítání.
Autor ScreamJay, 05.04.2008
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Pixie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí