Dnes sen se mi zdál

Dnes sen se mi zdál

Anotace: Nesnáším,,,a miluji noční můry,probuzení je nejsladší,ovšem né když se klepete jak ratlík a máte teplotu...

Dnes sen se mi zdál,
po něm napsala jsem zprávu,
plný minulosti byl až nad myšlenky,
přiváděl černou vránu.

Dnes zdál se mi sen,
v něm viděla jsem smutnou ženu,
Nad neštěstím plakala,já jí objala, vždyt díky mě trpěla.

Dnes zdál se mi sen,v něm vystupoval přítel bývalý,
mluvil o dítěti a mně,kéž nechá mě být a na vždy odchází.

Dnes zdál se mi sen, sen minulosti plný,
probudit se a vstát,
napsat co se dělo..Já měla velký strach.

Dnes zdál se mi sen,
po něm z nebe voda spadla,
při které oči se zachvěly až bych ze skály padla.

Dnes zdál se mi sen,já vím, že nebyl poslední,jak zabránit jen,aby už mě nedostal,aby Ty ses můj milý probudil:-) a sen (můra,noční) skončil...

Dnes sen se mi zdál,vyprávět ho nebudu,dnes ulehla jsem,,, na bolavou nohu,
Dnes uvidím,co bude se dít,
dnes uvidím co budeš chtít...

Zdál se mi sen...
Autor anrUth, 06.04.2008
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí