Verše psané inkoustem

Verše psané inkoustem

Anotace: .......

,,Sedím sama, sedím v tichu
Srdce buší
Už ze zvyku
A mám slova na jazyku
Kdo z vás, je asi tuší?

Každé slovo , které vyřknu
Ponechává trpkou chuť
A já polknu vždy tu hořkost
Hořkou jako teplá rtuť

Ty se na mě koukáš
Svým pohledem
A zoufáš….
Jen letmo řekneš
Mám tě rád
A Na tvé rty
Verše chci psát

Mé rty plné hořkosti
Jsou zabalené krví
Na mé rty plné bledosti
Už verše inkoust lijí

Ty skládáš verše
Na mé tělo
Inkoust rychle
Usychá…..
Tak rychle
Jak moje duše
Která z mého srdce
Utíká……."
Autor hedvička, 06.04.2008
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí