Času je tak málo

Času je tak málo

Času je tak málo.

Zahaluji svou tvář
do fialového šátku.
Uzavřu se pod
uzlík z brokátu.
Zlaté nitky jsou
uvnitř tkané,
hledají si cestu
ke mně samé.
Kdy stihnu prožít
svůj okamžik?

A času je tak málo.

Život prýští jako míza
zjara,
někdy také uvadá.
Pod šátkem skryta,
zahalena,
nedovolím nikomu,
aby mé sny,
vlny, co denně
vysílám,
se roztříštily
v kamenné pustině.

A času je tak málo.
Autor devcatko z jetele, 06.04.2008
Přečteno 343x
Tipy 9
Poslední tipující: Pevya, fuu, jerabina, estrellita, mamina, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, melancholická.

09.09.2009 20:12:00 | Pevya

a zlate nitky plapolave, hladi tve vlasy kastanove.....chlacholi te, usmernuji touhy...:-)

08.04.2008 13:36:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí