Kytice zvadlých květů

Kytice zvadlých květů

Probírám se kyticemi
zvadlých květů.
Společnost mně dělaly,
když byly ještě k světu.
Sem a tam zachráním
stuhu, suchý list
či ozdobnou trávu..
Rozum říká, vyhoď vše!
Avšak estetika
fantazii vede.
A ejhle,
pod rukami mně vznikají
krásná díla.
Když vložím duši,
přidám cit,
cítím tu lásku,
pro kterou je třeba žít.
Hluboko do srdce
si kytičky uložím,
očima je pohladím,
hezkou vzpomínkou
je obdařím.
Autor devcatko z jetele, 06.04.2008
Přečteno 230x
Tipy 7
Poslední tipující: hostmen, Bubble - miluje - slunečnice, jerabina, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké a něčím zvláštní, líbí se mi :)

23.05.2008 10:06:00 | Bubble - miluje - slunečnice

tomu rikam cit pro dilo:-)

08.04.2008 13:33:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí