Polštář

Polštář

Anotace: +++

Chci křičet
chci řvát,
chci polstar vzteky roztrhat.
Občas by nam mel pomáhat,
však představme polstar jako dusi,
chovejme se jak se patri a slusi.
Mnohdy pevná naruč pomuže,
a velkou bolest premuze,
jelikoz víme, že nejsme sami,
že jsou mezi námi davy,
co potrebuji ruku pomocnou,
tak nabizim svuj polstar!
Kdyz neumim pomoct sobe...
Autor Certain Expiry, 06.04.2008
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Puck
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí