Byla babka

Byla babka

Anotace: ovoce, zbraně..... ovoce, zbraně.....

Byla babka.
Měla hrušku.
Do řiti si rvala pušku.
Jednou babka stiskla spoušť.
To byla ale spoušť.
Tlustý střevo prasklo babce.
A že to byla detonace.
Střevo tady, střevo tam...
Hovna kam se podívám.
Kulka babce provrtala plíce.
A to už bylo moc!
Naše milá babička si pochcala střevíce.
Mrtvá, však celistvá
klesá k zemi.
V tom vnouček povídá
"Ňáký hemy?"
Autor Gustav Imbecil, 06.04.2008
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no...docela hustý, ale jinak good:D

18.04.2008 11:14:00 | milíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí