Doby

Doby

Anotace: ...

Sedím sám a půl noc mám
pláč ostatních neposlouchám
šeptem křičím nadávám
listí třepe se v korunách
ještě neumírá
tvé slzy s hořkostí polykám
vítr...pomáli s ním odlítám

jen bůh ví kam, možná do ráje!
peklo vzala voda
a prach na kyvadle hodin
jsou jen šedé vzpomínky na doby
raz dva tři
Autor horymír, 07.04.2008
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí