Nektar žití...

Nektar žití...

Anotace: dejte si taky dvě decky .))

***

Nejsem sběratelem iluzí
v té kupce hnoje, jménem svět
a nemám zájem o referát
na téma „život je svině“
i když jsem sepsal, to mi věřte
dost podělaných vět!

Tisíckrát soumrak bohů
zahalil moje dny
říkají že nemohu?!
do dlaní nabrat nektar žití
(a dělat, že mi není k zblití)
Kdo bere lidem jejich sny?!

Spoután v kazajce osudu
co sudičky mi nadělily
mám tonout v moři pláče?
ty prapodivný děvy
mě uzavřely do sudu
jak nějakýho sráče...

Peru se a řvu jak lev!
že nejsem, nikdy nebudu
ten, co pustí žilou krev
navztek svýmu osudu
se raděj všemu směju
a v srdci bizarního krále
naoko kleju...
a nektar žití..
piju neustále!

***
Autor Bean, 18.07.2005
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: zvířenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já jsem vstoupila do historie asi..."uživatel neexistuje" co to znamená?...
A hlavně už mi vypadlo z hlavy co jsem to vlastně....6e by po tom nektaru,jež jsem si toliko zavdala?:-)
Na zdraví...cink!:-)

16.05.2009 01:06:00 | zvířenka

Tak to koukám jak puk...

18.10.2005 19:41:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí