Tak si jdi...

Tak si jdi...

Anotace: kdybych byla ve hře jenom já s mámou tak to pochopím, ale to že che odejít a nechá nejenom nás, ale i o hodně mladší sourozence.......tak to mu neodpustím...

Říkal jsi mám vás rád,
to říkal jsi nám tenkrát.
Dnes balíš si věci,
o tom jak nás vlastně neopouštíš vedeš dlouhý kecy.

V domě jen křik a pláč,
máma říká holka s tím už nic neuděláš.
Zase někam odcházíš,
nejspíš nový aliby pro odchod nacházíš.

A kde sakra novou sílu já mám brát?
Jak jen být veselá a od srdce se smát?
A nemáš jen mě...já to vím,
jednoho dne tu nebudeš...až se probudím...

Necháš nás svýmu osudu,
myslíš, že chci znát takovýho pobudu?
Prý náš táta...to jako mám se smát?
odcházíš...vždyť já vím...co si budem nalhávat.
Autor whiolet, 07.04.2008
Přečteno 257x
Tipy 13
Poslední tipující: Azazen, fuu, Danah, Lota, Bíša, Psavec, stmivani.na.lepsi.casy, STIMPRE, blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

těžší než jsem si zprvu myslela, že je

08.04.2008 15:43:00 | whiolet

...příběh velkého davu...

08.04.2008 14:57:00 | Lota

je to těžký.... :( jenže poslední dobou je kolem mě tolik podobných situací...

07.04.2008 18:20:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí