Setmění

Setmění

Anotace: Lehka metaforicka kritika dnesni spolecnosti

Postávám a slyším,
srdce rychle mi buší,
v temném stínu budov
očekávám lov.

Lovný nebo lovený,
jedno z těchto znamení,
mě pohání stále dál,
i proto teď jen vyčkávám.

Jít po cíli svém,
přitom nebýt uloven,
je hnací článek dnešní doby
a té její společnosti.

Já jdu po své cestě sám,
vše co mám do toho dám,
i kdyby to bylo to poslední,
já vím, že jednou přijde setmění.
Autor Wlasi, 08.04.2008
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda takhle brzy a takove pekne veci tady nachazim :-)

08.04.2008 08:13:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí