Deprese

Deprese

Anotace: Snažím se, aby ta, co zabila mojí ženě maminku, nevyvázla bez trestu. Teď mi přišla další úřední obálka s modrým pruhem.....

Každý tady k sobě láká múzu,
mě ale navštívila dáma jiná.
přišla ze svého rozmaru
a nebo je to jen má vina?

Je oblečena v šedém hábitu,
přes něj má přehozený tmavý šál.
Nyní mi suverénně vešla do bytu,
byť nezval jsem ji nikdy dál.

Říká,
psal jsi tu o boji se lží a blbostí.
Dokonce i vítězit nad nimi jsi chtěl.
Vždyť ty dvě nejde přece porazit.
Musíš být blázen, když jsi to nevěděl.

Neboj,
trochu si spolu užijem,
ráda tu s tebou zůstanu.
Buď svoje trable zvládneš sám,
nebo tě synku dostanu!
Autor Mourek, 18.07.2005
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí