Bojujeme

Bojujeme

Anotace: Smutné, ale snad jednou bude veselé.

Trávíš se mnou mnoho času,
nenávist se dá krájet do poločasu.
Stejná krev v našich žilách koluje,
proč nemůžeme žít vedle sebe bez boje?
Pouto lásky mě k Tobě poutá,
máme oba svá ústa zamknutá.

Ruce naše se spolu nikdy nestřetnou,
jednou však rychle vyrostou.
Naší mysl jiný problém zaměstná,
nenávist bude nyní nezaměstnaná.
Na podpoře zůstane,
vysokou zeď k sobě přelezeme.

Možná máš mě rád,
možná já Tebe mám ráda.
Naše společné soužití nás ničí,
možná nás jednou i rozdělí.
Nestarající se táta o nás,
zlého hada vzkřísí v nás.

Bojuj se mnou,
o vytvoření vztahu nás dvou.
Stejná krev v nás koluje,
láska k druhému se v nás obnovuje.
Není to tak těžké,
jsi můj bratr!
Autor Ette, 09.04.2008
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Ahorria, Norlein, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tobě asi nic neříkající když nevíš jaký to je. Pochybuju, že si pochopil o co tam jde. A já jsem vždy upřímná, všechna má díla jsou upřímná, páč je myslím vážně a nelžu tu jako jiní. Nemyslím tebe.

09.04.2008 14:01:00 | Ette

Možná upřímné vyjádření, ale pro mne bohužel poněkud zaprášeně obyčejné a nicneříkající.

09.04.2008 13:45:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí