Konec světa

Konec světa

Anotace: ...nastané třeba, když zavřete oči...

Zavři oči a uvidíš
Zcela náhle konec světa
Ja tam přijdu
Už jsem blízko
Neotvírej
Už jsem zde.
Chitra jak prolhaná mapa
Cesta skrz nejasná přáni
Náruč plná bodných zbrani
Neotvírej
Už jsem zde.
Štěstí jako zrcadlení
Tisíc střípku na kobercí
Dnes je tam a pak už není
Neotvírej
Už jsem zde.
Autor Alisa 16, 10.04.2008
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: estrellita, Alan Black, Petbab, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkují! mě je poslední dobou smutno, takže často zavíram očí...

15.04.2008 20:42:00 | Alisa 16

krasne...

15.04.2008 20:32:00 | estrellita

vítej v mé duši

10.04.2008 18:16:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí