Dělám v HAMU

Dělám v HAMU

Anotace: Musím do práce!?!?!?!?!?!?!?!?

Sbírka: Směsice všeho

Mám těžké nohy
záda zlomená na třikrát
oči sice vidí
ale chtějí se stále zavírat
Za chvíli jdu zase zpátky
všechno mě tíží jak závaží
před okýnkem těžké hádky.
TAK TADY JE TEN DRÚBEŽÍ!!!
Autor Silvie, 10.04.2008
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ač z práce je někdy dřina
je důležité si tam vytvořit dobré klima

a s lidmi různými se potkáme
i ty úžasný tam poznáme

práci čest
a to konec psaní jest :)

11.04.2008 03:11:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí