Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: sedět na okraji lavičky a dotýkat se bosýma nohama zatuchlého listí...a Tvá záda a skrytá hrozba v mých očích

Chtěla bych být oblohou,
kde ptáci milovat se mohou

Chtěla bych být zdí katedrály,
kam lidé by se chodit báli

Chtěla bych být ovocným stromem,
jenž zmítá se v sevření ohňovém

Chtěla bych být zavřenou knihou,
která se dusí vlastní tíhou

Chtěla bych být výstavní síní,
kde každý by sledoval podlahu obdivu plný

Chtěla bych být notorickou lhářkou,
co své nohy dlouží pravdy troškou
Autor Zápěstí, 10.04.2008
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí