Tak to nefím

Tak to nefím

Anotace: netuším

Když do dáli se dívám,
černo vidím,
potichu si zpívám,
rozmazaně vidím.

V srdci mám chlad,
svírá mě žal,
mozek má hlad,
jen informace by žral.

Proč je ten svět,
jak černobíly květ,
proč jen náš život,
jasný není.
Proč nevím,
co, kdy a jak se změní?

Proč když se někde snažím,
jinde si na problém zavařím?
Proč je ten svět takový,
a můj mozek hladový.

Je hlavový,
ale sílu najíst se nemá,
nevím, jestli se tam něco vstřebá,
když jídlo mu dám.

Proč když něco musím,
smutek v sobě dusím …
a nemůžu dál.
Autor susuvlacek, 10.04.2008
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Irigrein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí