Rozdupaný svět

Rozdupaný svět

Anotace: Teď mě ta básnička napadla, je poměrně krátká, ale zato je ze srdce

Tvá slova mě rmoutí,
svět se mi hroutí.
Tvoje je to příčina,
jsi má noční vidina.
Křídla má jsi krátila,
marně sem se bránila.
A jen tiše doufala...

Krásných slibů se bojím,
jizvy lásky si hojím,
Srdce mam zavřené,
za mříží zamčené.
Autor Mera, 10.04.2008
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí