Štěstí

Štěstí

Anotace: Štětí je hezká věc...psala jsem ji velmi brzy rno, takže je domotaná...

Jsem šťastná, že můžu žít,
jsem šťastná, že tu můžu být.
Štěstí je jako oprátka,
i voňavá zahrádka.

Přičichni si té vůně,
zašlápne tě jako slůně.
Zavěs se na tu oprátku,
život ti půjde pozpátku.

Štěstí má mnoho tváří,
jenom smutek nevytváří.
Štěstí je píseň co každý zná,
ale žádný se v ní nevyzná.

Štěstí je sen,
co se nezdá každý den.
Štěstí je sen,
co zdá se být ovlivněn.

Obdivuji každého,
kdo to štěstí má.
Obdivuji každého,
kdo to štěstí dá.

Jsem poctěna, že já to štěstí mám,
jsem ráda, že mě štěstí zná.
Štěstí je slovo co rozveselí každou tvář,
Štěstí je věc, kterou by si každý přál.
Autor KiQi, 10.04.2008
Přečteno 471x
Tipy 4
Poslední tipující: Antionette, kejtyyy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí