Semafor

Semafor

Anotace: ...

zamlžené okno na něž prstem kreslím písmenka smutku.
včera.
bunda provoněná smradem z hospodského hnusu.
neblikám. nezářím. nejsem součástí tvého vkusu.
nejsem totiž automat.
zdá se, že jen ho máš rád.
dnes.
písmenka smutku jsou pro tebe jen blbej fór.
sorry. nikdy blikat nebudu. nejsem totiž semafor.
nejsem pro tebe zřejmě nic.
zařvát si tak tiše z prázdných plic...
zítra.
snad vypaří se ta smutná slova.
snad napíšu lepší. nová.

zamlžené okno na něž prstem kreslím...
Autor Livie, 11.04.2008
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Žqáry, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé předěly a zajímavý nápad, snad jenom ten oxymorón s bundou provoněnou smradem...tam podle mého názoru trošku hapruje.

11.04.2008 15:42:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí