Toaletní

Toaletní

Anotace: do slova z toalety:D

Zahleděna do sebe
nevšímáš kdo jest vedle tebe
srdce mi rve bez sebe
nemohu-li být vedle tebe

Tato báseň je k ničemu
jako já k budižkničemu
nemohoucí srdce koktá
vyléčí ho jen náctiletá

Nemá smysl žít
bez tebe nemohu být
jen polibek chtít
ale nemohu mít

Ukrást ti polibek
více či méně
vem si můj ohryzek
navždy usnu klidně
Autor Sinister, 11.04.2008
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

može být i brzo 18-iletá:)

22.04.2008 23:42:00 | Sinister

17-iletá?

12.04.2008 22:29:00 | Hagiela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí