Rovnováha

Rovnováha

Anotace: ...

Hvězdy postava vznešená,
s kodexem dokonalosti,
bílá křídla svěšená,
předčí všechny lidské ctnosti.

Rudá kůže svraštěná,
odhodila slepotu věrnou,
katana u pasu plamenná,
svázána pomstou zjevnou.

Světla meč tiše září,
stíny katana odráží,
krvavavě jas se tváří,
plameny zbraně sráží.

Netvor příchozí boj tiší,
šedá peruť křídel doutná,
nebesa i peklo jej slyší,
pouze Osud drzý jej poutá.

Dobro je přelud pouze,
dávno z nebe sestoupil,
zlo nezní správně dlouze,
aby jím čas zahodil.

Anděl ve své krvy leží,
vedle temného ďáblice těla,
stroj rovnováhy opět běží,
nic víc stvůra nechtěla.

Jméno mé je Deodred!
Jsem stvůra,
jsem spasitel,
a Vaše noční můra.
Autor HKvH, 11.04.2008
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Ctěný pán, Wyrda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Budž pochválena.

11.04.2008 22:21:00 | Wyrda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí