SLOVA JSOU ZBRAŇ 1.

SLOVA JSOU ZBRAŇ 1.

Anotace: Pár variací na slova.

Slova jsou zbraň
Vypusťte poplašnou světlici
že blíží se slovo
ke mně mířící
a že mám strach
Z té bitvy.

Slova jsou zbraň
a ve mně
je maličká dušička.
Blíží se ke mně,
schovám se
někde v přítmí.

Slova jsou zbraň
a mají přesnou navigaci.
Jsem postřelená,
plná střepin
a vylízat se z toho,
to dá asi
velkou práci.

Slova jsou zbraň
jenže ta zbraň nezabíjí.
Vkousne se do mozku
udělá převrat
pak do každého kroku
který chceme udělat
jako inkoust do pijáku
pomalu se vpíjí.
Slova…
…jsou zbraň…
Autor Silvie, 12.04.2008
Přečteno 247x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí