ĎÁBEL

ĎÁBEL

Anotace: Opět překlad, originál posléze

Zatančila jsem jednou
na oháňkovém plese
Já nesměle
on v noblese
Moje tělo mrskal do kola
ruce vytrhal z ramen
nohy, boky zcela zdolal
Ještě jen jedno kolo
mrtvou mě povalí
Nestačila jsem se ubránit
(ani slzu uronit)
svatbu ďábli vzali

Zatańczyłam raz
z ogonem
Ja nieśmiało
on z fasonem
Moje ciało ciskał w wir
ręce powyrywał z ramion
nogi, biodra już bez sił
Jeszcze tylko jedno koło
będzie ze mnie trup
Nie zdążyłam się obronić
(ni łezki uronić)
diabli wzięli ślub
Autor Yolca, 12.04.2008
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: HarryHH, Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo s Ďáblem tančí .... pekla se dočká
svatbu pak zaplatí ... černá kočka ...

20.05.2008 13:36:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí