Myš Lenka

Myš Lenka

Anotace: ...

Na okamžik mlhavý
Myšlenka vlezla do hlavy
Mohu ji sevřít do náručí
Však ona
Na mě ještě křičí

Zdálky je slyšet příliv zla
V myšlence se to nepozná
Dívám se, jaká propast je to
ve mně
A to už brzo bude léto

Oheň by srdci zaplakal
Já nechápu ho, kde se vzal
Kudy si najde cestu ven
Jak duch
Huš, a Živote, buď spokojen
Autor ni.va, 12.04.2008
Přečteno 271x
Tipy 9
Poslední tipující: Ctěný pán, Kozoroh 1, jedam, j.c., Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé...

20.04.2008 13:25:00 | Ctěný pán

malý, něžný hlodavec
kožíšek - dotyk sametu,
je všude kolem, vládne tu,
uhlodá nás nakonec..?
***
Jiří s.

14.04.2008 07:48:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí