Pro Sunny

Pro Sunny

Anotace: Díky Ti

Díky naše Básnířko,
za Tvá slova hřejivá,
díky krásné Sluníčko,
za pomoc, když vesele nám nebývá.
Vždycky pro ns máš střípky naděje
a člověk se vždy usměje,
když čte si tvůj krásný komentář,
díky za velké srdce, jež v hrudi máš.
To srdce bije pro všechny a léčí smutné duše,
Ty dáváš slůvka citlivá z té nekonečné nůše.
Díky Ti Sunny za vše, co dáváš,
bohatou duší se dávaním stáváš.
Kdyby více lidí žilo jako Ty,
nemuseli bychom stavět zdi.
Nemuseli bychom míti zámek na dveřích,
neb jediný, kdo mohl by přijít, byl by smích.
A tak ještě jednou díky a poklonu Ti skládám,
je pravda, že teďka trochu strádám,
však lidé jako Ty zas pomohou mi na nohy,
a dají mi sílu nasadit smutku parohy.
Děkuji všem, co mají mě rádi,
jsem rád, že mám tak skvělé kamrády.
Autor Manik, 20.07.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí