Dáš mi šanci?

Dáš mi šanci?

Anotace: :):):)-:(:(:(

Dej mi ještě šanci prosím,
tvou tvář ve svém srdci nosím.
Šance, kterou bys mohla dát nám dvěma,
není rizikem, není bezúčelná.
Mám tě rád a chtěl bych s tebou být
v manželském svazku s tebou žít.
Chci mít s tebou dětí kupu,
chci je do školky vodit za ruku.
Chci být dobrým otcem a manželem tvým,
jen ty mi můžeš říct, zda smím....
Víš, že pro tebe tu budu vždycky.
Autor Tomáš Přidal, 13.04.2008
Přečteno 240x
Tipy 6
Poslední tipující: Isobel, Janca.LP, PoeziGirl, Martin Šimeček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

držím ti palce Tomáši :-)

13.04.2008 08:23:00 | Martin Šimeček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí