PANÍ KÁROVÁ

PANÍ KÁROVÁ

Anotace: Ta, co je pořád v pyžamu, jako pan Kára....

Sbírka: Směsice všeho

Za svitu svíce
nálda zpanštělá
po první půlce
líbat se nechtěla
Svým poetickým humorem
činil jsi kouzla
však líbat se ještě nechtěla
když druhá do ní vklouzla
To až s tou třetí
nadějě bláhová
líbat se chtěla
ta zlá paní Kárová
Leč, jak vím
už nebylo s kým
Autor Silvie, 13.04.2008
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Alan Black
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí